avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

persoana fizica autorizata

Buna ziua .
Sunt apicultor si pentru a accesa fonduri europene pentru dezvoltare rurala , masura 141, a fost necesara autorizarea ca PFA.In cotractul incheiat se mentioneaza ca trebuie sa tin evidenta contabila. In ce consta aceasta daca nu sunt platitor de TVA si profitul obtinut din vazarea de miere este scutit de impozit? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:49, 22 Noiembrie 2009
Este vorba de o evidenta contabila primara. Luati legatura cu un contabil.
Buna seara,
cel mai bine este sa va interesati la administratia de care apartineti. In ceea ce priveste cotabilitatea pt. PFA trebuie sa va intocmiti registrul de incasari - plati si registrul inventar, deoarece suntati platitor de TVA trebuie sa intocmiti decontul de TVA conform vectorului fiscal. La sfarsitul anului fiscal in functie de venituri si cheltuieli veti afla daca aveti profit sau pierdere. Daca aceasta activitate este scutita de plata impozitului cu atat mai bine.
Ca si Mihail Hritcu va sfatuiesc sa apelati la un contabil si acesta va va indruma cum e mai bine in hatisul hartiilor si va face si ceea ce tine de o evidenta contabila corespunzatoare si sa stiti ca nu va costa foarte mult.

Ganditi-va, cati stiu apicultura? Asa ca, daca sunt oameni care o fac bine, sa-i lasam sa-si faca meseria, inclusiv contabilitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 010 vasilelacramioara vasilelacramioara penru o firma nou infiintata data eliberarii de la reg. com .30.05.2014 in cat timp trebuie sa depun declaratia 010 mentionez ca m-am declarat platitor de tva ... (vezi toată discuția)