avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mutare titular credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mutare titular credit

Buna ziua.
In situatia in care cineva a girat un imobilul pentru altcineva...cel care a girat imobilul poate sa mute creditul dupa o perioada pe numele lui?
Multumesc anticipat. :)
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 09:38, 8 Martie 2017
Daca se incadreaza din punct de vedere al analizei de risc (grad de indatorare, restante etc) de ce nu? Totul e de discutat cu banca de la care s-a luat creditul, nu exista un nu ferm, doar ca trebuie sa fie indeplinite anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de la birou de credite ContSters373867 ContSters373867 Buna seara, numele meu este........ si fac aceasta sesizare uramre a incercari de a rezolva pe cale amiabila o situatie destu de delicata. Am accesat de la ... (vezi toată discuția)
Codebitor dupa casatorie? deliammm deliammm Buna ziua, Sotul meu are un credit contractat de el in 2007, fara codebitori. Ne-am casatorit in 2009 si avem un copil. Creditul mentionat este pe 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Probleme prima casa sorelinna sorelinna Am si eu o problema in devenire, din pacate, cu programul prima casa oferit de BRD. Am fost la banca acum vreo doua luni , sa intreb daca ma calific cu ... (vezi toată discuția)