avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... izolatie exterioara casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

izolatie exterioara casa

buna ziua
am de izolat casa pe exterior cu polistiren ,un perete se afla la 0,50 m de gard,perimetru , pentru a putea fi realizata lucrarea e nevoie de o schela de 1m latime si 6m inaltime cu 12m lungime deci am nevoie sa amplasez schela 0,5m pe terenul vecinului dar acesta nu i-mi permite,terenul vecinului unde urmeaza a fi construita schela e spatiu liber distanta de la casa mia la casa lui fiind de 8m nu exista constructi sau pomi
CUM POT EXECUTA LUCRAREA LEGAL?
Cel mai recent răspuns: croc1 , utilizator 21:36, 5 Martie 2017
Puteti realiza izolarea numai cu avizul vecinului, pe cale amiabila. In caz contrar puteti fi dat in judecata de vecin pentru incalcarea proprietatii acestuia.
Prinde-te in consola de casa ta si lasa-l pe vecin. Depinzi de pricererea executantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un teren de 7m latime si 25m lungime. pe o latura ... annabellaxannabella annabellaxannabella Buna ziua, Detin un teren de 7m latime si 25m lungime. Pe o latura este construita casa de 4m latime cu 20m lungime, lipita de casa vecinului. Se poate ... (vezi toată discuția)
Extindere casa annabellaxannabella annabellaxannabella Buna ziua, Detin un teren de 7m latime si 25m lungime. Pe o latura este construita casa de 4m latime cu 20m lungime, lipita de casa vecinului. Se poate ... (vezi toată discuția)
Izolare casa de catre vecin, intrare pe terenul meu jenicaprod jenicaprod Vecinul din fata locuintei mele are casa pusa chiar pe mejdina dintre noi. In urma cu cateva zile, a venit si mi-a spus ca vrea sa izoleze cu polistiren de 10 ... (vezi toată discuția)