avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carte funciara

buna ziua
am de vanzare o parcela din proprietate dar in actul de proprietate nu am numar de tarla si parcela cum pot rezolva problema tinand cont ca terenul in speta corespunde datelor: vecini ,asezare deci pe extras carte funciara nu rezulta numar parcela si tarla .pentru punere in vanzare e nevoie de aceste date
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:26, 5 Martie 2017
Initial,clarificati aspectul la serviciul urbanism din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru veronica_bo veronica_bo Intentionez sa cumpar o parcela de teren care face parte dintr-un lot cu mai multe astfel de parcele. Pentru ca mi-am exprimat dorinta de a avea o suprafata ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)