avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cu erori in cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cu erori in cadastru

Urmeaza a se vinde un apartament cu releveu gresit. Camara din casa apare ca inexistenta desi exista. S-a si intabulat. Cumparatorul il asigura pe vanzator ca nu vor exista consecinte, fiind vorba de prima intabulare a unui apartament mostenit. Si promite ca va demola acea camara imediat dupa semnarea contractului de vanzare.
Pot exista consecinte in aceasta situatie si care ar putea fi acelea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: unika01 , utilizator 03:07, 12 Martie 2017
Pentru a indeparta orice situatii neplacute solicitati vanzatorului anterior incheierii formalitatilor de tranzactionare bun imobil sa execute modificarile astfel incat situatia din scripte sa corespunda cu cea din apartament
Cumparatorul face presiuni pentru retragerea cererii de revizure a cadastrului si cere semnarea actului de vanzare cu releveu fals, invocand depasirea termenului la care trebuia sa fie semnat acest contract.
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2017
unika01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare necesare! thetraveler thetraveler Buna ziua! As dori sa stiu daca un antecontract se poate incheia doar daca in momentul de fata exista actul de vanzare cumparare (intre fostul proprietar si ... (vezi toată discuția)
Cadastru realizat eronat miha006 miha006 Buna ziua, Am cumparat zilele trecute un apartament. Vanzatoarea si-a facut cadastrul si intabularea chiar inainte de vanzare. Problema este ca pe releveul ... (vezi toată discuția)
Apartament cu mansarda VladT VladT Buna ziua De curind am cumparat un apartament cu mansarda intr-o scara de bloc cu 9 apartamente, este situat la ultimul etaj si este construit in anul ... (vezi toată discuția)