avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dobanda legala intre persoane fizice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dobanda legala intre persoane fizice

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cum sa calculez dobanda legala intre persoane fizice(contract de imprumut din 2015 neachitat pana acum)?
Se calculeaza dobanda cu 4 puncte procentuale? sau se calculeaza doar dobanda simpla, fara puncte?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 08:44, 6 Martie 2017
Dobanda e cea stabilita in contractul de imprumut incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda legala laura-jurist laura-jurist buna ziua cu ce procent se diminueaza dobanda legala calculata pentru o persoana fizica? stiu ca se calculeaza din dob de referinta bnr diminuata cu cateva ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanda legala sentinta Alina_1 Alina_1 Buna ziua. Avem o sentinta emisa prin care ni se cere sa platim DOBANDA LEGALA. Suntem SRL si avem de plata tot catre un SRL. Intrebarea mea este daca platim ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala Catalina17062008 Catalina17062008 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati, am un contract de credit nevoi personale cu ipoteca, incheiat in CHF.Banca mi-a retinut abuziv timp de 6 ani dobanda cu ... (vezi toată discuția)