avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiul de cotizare catre casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiul de cotizare catre casa de pensii

Buna ziua se merita sa inchei cu casa de pensii un contract de asigurare catre casa de pensii pentru vechimea in munca, adica sa platesc vechimea in munca pentru anii care nu am lucrat este ceva sigur ca acei bani mi se va da la varsta de 65 de ani cand voi iesi la pensie cu cine sa ma consult pentru aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: daniel_danut83 , utilizator 21:49, 6 Martie 2017
Ce varsta si stagiu aveti ?
33 ani
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
daniel_danut83, utilizator
V-am cerut:
-Varsta
-Stagiul de cotizare
33 ani si 2 ani lucrati cu carte de munca
Nu ati precizat ce varsta aveti.
Nu merita sa faceti asigurare.
Platiti aproximativ 3000 de lei intr-un an.
Pentru aceasta contributie cuantumul pensiei va creste cu 10 lei/luna.

Alte discuții în legătură

Dupa terminarea somajului pot incheia un contract de asigurare sociala? brezan brezan Mai am 1 luna si mi se termina somajul. Am 52,4 ani si o vechime in campul muncii de 33 ani. As dori sa cotizez in continuare pana la 35 de ani vechime pt. ... (vezi toată discuția)
Contract individual cas ralucapascal ralucapascal Buna dimineata, In prezent am un venit net de 1200 lei, aproximativ 34 de ani vechime (nascuta in martie 1963) Doresc sa inchei un contract individual ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am incheiat contract de munca partial ( 2 ore).Va rog sa-mi spuneti ,daca, pentru vechime in munca completa, trebuie sa inchei si un contract de ... (vezi toată discuția)