avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Parcare termen lung
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Parcare termen lung

Buna ziua,
As dori sa derulez, urmatoarea activitate. Cumnata mea are un teren in apropierea aeroportului si m-am gandit sa-l folosesc pentru a amenaja o parcare pe termen lung, pentru cei ce pleaca in concedii in strainatate pentru 3-7-10 zile .
As putea face aceste lucru fara a m-a organiza ca : PFA, Intreprindere Individuala, SRL sau altceva? Adica , ca si venituri obtinute ca persoana fizica?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:01, 6 Martie 2017
Pentru obtinerea formalitatilor pentru amenajarea spatiului drept loc paracre este necesar de obtinut acordul de la mai multe autoritati
Nu se autorizeaza functionarea de astfel de spatii pentru persoane fizice care nu pot garanta asigurarea conditiilor de siguranta si securitate si plata eventualelor prejudicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa alina240 alina240 Intentionez sa devin PFA insa mai am unele nelamuriri legate de patrimoniul de afectatiune si bunurile personale. Activitatea desfasurata va fi de inchirieri. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Intrepridere individuala angcris angcris Am demarat formalitatile pentru infiintarea unei Intreprinderi individuale. Initial am dorit sa infiintez un SRL dar cei de la Reg. Comertului m-au sfatuit ... (vezi toată discuția)