avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensie

buna ziua. cine imi stabileste gradul de pensie in care ma incadrez (I, II sau III)? medicul de expertiza de la dorohoi? sau in bucuresti? (mentionez ca sunt din botosani.
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 16:23, 6 Martie 2017
Din cate stiu eu, comisia de la Bucuresti stabileste gradul de pensie
intreb pentru ca vreau sa ma asigur.eu auzisem ca poate hotari si medicul de expertiza.intreb.
Mama mea a fost intr-o situstie similara si i s-a spus ca doar comisia de la Bucuresti...
buna , gradul il stabileste, in urma documetelor medicale depuse la comisia de expertiza a capacitati de mumca ce apartine de casa de pensi din judetul din care sunteti , medicul expert , la comisia de la bucuresti se ajunge daca contestati decizia de invalidiate su daca doctorul de la comisie trimite dosarul la bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine pensie de invaliditate? iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am fost diagnosticata cu \\"gonatroza\\",am dreptul sa fiu pensionata pe caz de boala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de invaliditate stelyan stelyan buna ziua....am 44 de ani si de 18 ani sunt pensionat medical (tbc) iar de 5 ani sunt cu gradul 1 de invaliditate....recent am avut revizuirea la comisia de ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate alina_25 alina_25 Tanara 26 ani bolnava de schizofrenie are certificat handicpa grad 2 vechime campul muncii 2 ani poate solicita pensie de invaliditate si daca da ... (vezi toată discuția)