avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie in lipsa cartii de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie in lipsa cartii de munca

Am lucrat 27 ani la diferite intreprinderi.
In 1997 am pierdut cartea de munca, nestiind seria si numarul nu am putut sa o declar pierduta la Monitorul Oficial al Romaniei. Acum vreau sa ies la pensie pe caz de boala, dar nu reusesc pentru ca nu am cartea de munca in original, sau copie, ceruta de Casa de pensii. Detin adeverintele din care reiese vechimea in munca. Cum as putea sa procedez sa ies la pensie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 6 Martie 2017
La fostii angajatori sau la ITM nu ati putut afla seria si numarul carnetului de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte de munca roxiana24 roxiana24 Buna seara. Ma confrunt cu o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv. de o luna m-am angajat la o firma, tot acum o luna am dus si actele necesare ... (vezi toată discuția)
Buna seara bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca ... Daiana122 Daiana122 Buna seara Bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca nu i se gaseste carnetul de munca pentru a iesii la pensie,are 2 adeverinte eliberate de la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)