avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raporturi de munca intr-un proiect POS DRU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raporturi de munca intr-un proiect POS DRU

Suntem o unitate scolara si am obtinut finantarea unei Cereri, in cadrul Axei 2, DMI2.2.
Echipa de implemantare este formata din : manager, asistent manager, responsabil financiar, experti pe termen lung, care deja au contracte de munca pe perioada nedeterminata cu scoala, dar si persoane din afara scolii, expert contabil, consilier juridic, experti pe termen scurt, care au contracte individuale de munca la locurile unde sunt angati, pe perioada nedeterminata.
Ce fel de raporturi de munca se pot incheia pentru cele doua categorii in cadrul proiectului si care sunt impozitele aferente/?Se pot incheia conventii civile?Cu care dimtre membri?Mai exista contracte de mandat/mandant? Cu care dintre mambri se pot incheia?Ce posibilitati exista?
Desi avem consilier juridic, probabil fiind o situatie noua, nu ne lamureste.
Cel mai recent răspuns: d73m , utilizator 21:57, 29 Noiembrie 2010
clio06 a scris:

Trebuie sa stabiliti cu reprezentantii autoritatii POS DRU formula de angajare.
Din experienta va pot spune ca o sa aveti ceva probleme cu ei ptr ca sunt putin "aerieni" in probleme de legislatia muncii. Va vor cere lucruri care nu sunt tocmai conforme cu legislatia.

Noi am facut, ptr salariatii proprii cuprinsi in proiect, o decizie interna prin care se stabileste ca din norma de lucru de 8 ore/zi, salariatul va lucra X ore/zi, sau X ore/luna, in cadrul proiectului si va fi salariazat conform buget proiect.

Ptr ceilalti din afara, s-au incheiat conventii civile de prestari servicii pe durata proiectului (sau pe durata cat este curpins in proiect cu activitati) si cu salarizare conform buget proiect.
Cei de la autoritate au incercat sa ne convinga sa ii angajam cu CIM determinat si timp partial dar le-am demonstrat ca nu poti veni cu astfel de cereri in luna iulie (de ex) solicitand angajari din luna aprilie !!!!

sa inteleg ca in cele 8 ore iau si salariul normal si sunt platiti separat pt proiect.
se poate? nu poate fi interpretat ca nu au suficiente sarcini in cele 8 ore?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor prin proiecte europene szentes szentes Plata drepturilor prin proiecte europene In calitate de manager de proiect in cadrul unui proiect european POS DRU reprezint o institutie publica cu ... (vezi toată discuția)
Despre nr ore experti fse posdru narcisa73 narcisa73 V a rog sa interpretati paragarful urmator din Ghidul Solicitantului Conditii Generale 2013, pentru FSE POSDRU: \\"Limita zilnică maximă care poate fi ... (vezi toată discuția)
Total ore de lucru pe saptamana mawpfa mawpfa Buna ziua, Am o nelamurire in privinta orelor totale de lucru pe saptamana. Am 3 contracte de munca la angajatori diferiti. Stiu ca sunt permise acum 60 ... (vezi toată discuția)