avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate darâma casa daca este casa in oglinda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate darâma casa daca este casa in oglinda

Buna ziua,dupa cum stiti casele vechi erau construite in oglinda,adica erau 2 familii cu 2 case dar cu un perete comun.Acum vecinul e vandut casa lui si noul proprietar Vrea sa construiasca un hotel ,ceea ce cred ca nu e posibil pe 600 m.Ce se poate face dc observ ca incepe sa darâme casa

Alte discuții în legătură

Demolare casa corinaas corinaas am o casa construita in 1920 si as vrea sa o daram sa fac constructie noua, insa vecinul din spate si-a construit de mai multi ani, legat de peretele casei ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru montare schela in curtea vecinului Vali69 Vali69 Buna ziua, Locuiesc in oras, la casa, si in anii 2007-2008 un vecin a construit o casa D+P+E fara autorizatie la distanta de 0.50m de gard. Pentru a se ... (vezi toată discuția)
Despre spatii comune la bloc rmarius rmarius As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)