Sunt inca presedinta unei filiale de asociatie - constituita in 2000 - pe legea veche, care, avand in vedere ca asociatia "mama" - nu a desfasurat nici o activitate in 2001, nu am mai avut nici o activitate din 2002 - in anii ulteriori bilantul fiind depus pe zero.
As vrea sa stiu daca:
- merita si se poate sa modific denumirea acesteia si sa fac filiala de sine statatoare,
- sau e mai simplu sa o inchid si sa fac una nouă.
Eu as face una noua. Cea actuala oricum nu are un istoric care sa ajute intr-un fel.
In plus, costurile si demersurile aferente sunt cam aceleasi.
Succes.
In principiu, pentru mine, nu costurile sunt cele mai importante ci timpul in care se poate rezolva. Ce-a veche oricum vroiam sa o inchid, dar din lipsa de timp am tot amanat. Ca societate sunt platitor de TVA aspect care, in relatia cu institutiile publice si persoanele fizice ma dezavantajeaza.
In acest sens m-am gandit sa fac un nou ONG sau sa modific incadrarea juridica a celei existente - care prin statut imi impune sa dauo cota parte asociatiei din Bucuresti care nu a mai facut nimic din 2001.
In principiu, din experienta, tinand cont de si "greva" din justitie, in cat timp pot definitiva actele?