avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare dovada video amenda rutiera
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare dovada video amenda rutiera

Pot obtine in urma unei solicitari inscris o proba video care sa justifice viteza pt care am fost amendat? Sanctiunea mi-a fost aplicata pe raza altui judet , ag rutier a refuzat sa o faca motivand ca nu este obligat sa o faca. In schimb cu foarte mare greutate am reusit sa scrie in Pv. ca refuza sa arate proba video , numai dupa ce l-am rugat sa opreasca un alt participant la trafic,pt a-mi fi martor.ca refuza sa scrie ceea ce doresc. Un adevarat circ! Doresc contestarea amenzii aplicate pt ca am mari dubii in ceea ce priveste viteza comunicata de agent. As dorii sa solicit in scris sectiei rutiere de care apartine agentul o proba video inainte de a ajunge in instanta pt contestatie. Am seansa ca aceasta proba sa ajunga la mine?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:18, 8 Martie 2017
Probele se prezinta numai in instanta.
Multumesc pt raspuns . Ma gandeam ca trebuie sa asigure transparenta si corectitudinea in alicarea sanctiunilor. O zi frumoasa !
Daca politia ar sta sa vizualize inregistrarile nu ar mai prinde alti contravenienti.
Nu multumeste un astfel de raspuns. E hilar....Totusi cu transparenta cum ramane? Cu increderea in ei? Chiar sunt pusi in slujba cetateanului? Multumesc.
Vizualizarea dureaza 2 minute. Discutia cu ag rutier a durat 25 de minute......

Alte discuții în legătură

Radar ONU EMIL ONU EMIL Daca ma opreste poilitia rutiera pe motiv ca am circulat prin localitate cu 90 km/h si solicit sa vad imaginea cu masina si viteza inregistrata de ap. radar ... (vezi toată discuția)
Agentul constatator, obligatoriu sau nu operatorul radar. legalitatea transmiterii abaterii "prin statie" Cipiotul Cipiotul Buna ziua. Probabil stiti practica politistilor romani de a \"supraveghea\" un sector de drum dintr-o masina neinscriptionata si la o distanta anume o alta ... (vezi toată discuția)
Se poate supune la control politia rutiera? Arpone Arpone Buna seara, s-a plimbat pe facebook o inregistrare video de la un sofer oprit de politia rutiera in localitatea Pui (jud. Hunedoara). As dori sa va intreb, ... (vezi toată discuția)