avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura modificare categorie de folosinta Titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura modificare categorie de folosinta Titlul de Proprietate

Buna ziua,

Sunt interesat de procedura de modificare a categoriei de folosinta din Titlul de Proprietate, in ce cadru legislativ este reglementat acest lucru ?

Va multumesc anticipat
O zi frumoasa in continuare

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am achiziţionat un teren extravilan pe care l-am ... adina_culea adina_culea Bună ziua! Am achiziţionat un teren extravilan constatând că este poziţionat conform cu realitatea urmare verificarii pe portalul ... (vezi toată discuția)
Primaria comunei..modifica un titlu de propietate cu stersaturi si adauga persoane noi cu titlu de mostenitori legali. rodica_post rodica_post primaria comunei..modifica un titlu de propietate cu stersaturi si adauga persoane noi cu titlu de mostenitori legali. Un titlu de ... (vezi toată discuția)
Pășunea a devenit pădure Padurea Padurea In titlul de proprietate eliberat in 1991 categoria de folosinta a unei suprafete de teren este de pasiune , insa cu timpul, terenul respectiv s-a impadurit pe ... (vezi toată discuția)