avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... control finante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

control finante

buna dimineata.

am un control de la directia de finante la o societate care este agentie de turism.intre lunile ianuarie si martie 2004 foasta contabila pentru sumele incasate in valuta mi-a taiat facura si chitantae pentru aceeasi suma atat in lei cat sin valuta. normal ar fi trebuit sa taie pentru in casarile in valuta doar factura in lei si valuta.astfel in mod eronat mi-a dublat incasarile cu aproape 2.5 miliarde de lei in mod eronat.in luna iunie anul curent am apelat la o societate de contabiliate care mi-a stornat aceste sume ,fiind evident o eroare din partea contabilei.
acum cei de la fisc vor sa-mi impoziteze suma de 2.5 milarde lei .am incercat sa dau de fostii clienti pentru a da o declaratie ca nu au platir mai mult dar nu i-am gasit .maine doresc sa le dau o declaratie .cum procedez?
adrian podoleanu
0742667204
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 23:02, 13 Ianuarie 2006
daca facturile duble sunt stornate, in baza la ce mai vor sa te impoziteze???
Oricum mai bine postai pe forumul cu discutii de contabilitate nu la comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri membri nerezidenti asociatie vanatoare tincuta30 tincuta30 O asociatie de vanatoare, care a devenit platitoare de TVA deoarece a desfasurat si activitati ecomice care au constat in livrarea intr-un stat membru de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi omise din 2013 in contabilitate kity2008 kity2008 problema grava....Va rog ajutor urgent! Am deschisa o inteprindere individuala (pfa) si am depus de curand formularul 200 - Declaratia privind veniturile ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau dispozitie de incasare? happytree happytree Buna ziua! Va rog, poate ma ajuta cineva cu un sfat: lucrez la o firma de instalatii in constructii, care in mod normal nu prea are clienti persoane fizice( ... (vezi toată discuția)