avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionarii pot munci
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionarii pot munci

Buna,
Dupa ce o persoana s-a pensionat, a indeplinit atat varsta de pensionare cat si stagiul de cotizare,are decizia de pensionare, se mai poate angaja?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 7 Martie 2017
Da, se poate angaja cu orice tip de contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Onutza05 Onutza05 As dori sa stiu dc sunt angajata iar in luna aprilie indeplinesc conditia de iesire la pensie intrucat implinesc varsta corespunzatoare, insa imi lipseste 1 ... (vezi toată discuția)
Pensionare gordius gordius Persoana contractuala la o institutie publica indeplineste varsta de pensionare, dar nu are indeplinita si stagiul minim de cotizare pentru ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta popesculili2003 popesculili2003 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns la urmatoarea situatie: salariata a implinit varsta de pensionare ( 10.01.1954) , si stagiul de cotizare este de 25 de ... (vezi toată discuția)