avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie in cazul unui dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie in cazul unui dosar penal

Sotul meu este judecat pentru conducere sub influenta alcoolului.A primit 2 citatii pentru a se prezenta la proces dar noi fiind in strainatate nu s-a putut prezenta.ce se intampla daca nu se prezinta nici a treia oara?
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 23:56, 10 Martie 2017
O sa fie judecat in lipsa si risca o condamnare cu o pedeapsa cu executarea in regim de detentie. Nu inteleg de ce nu ati angajat avocat...
Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ni s-a dat de inteles ca indiferent daca are sau nu un avocat sentinta va fi aceeasi...
Ca va fi sentinta ori amenda penala, munca in folosul comunitatii sau inchisoare cu suspendare...mentionez faptul ca nu au fost victime
Este o mare absurditate sa sustineti asa ceva, o sa vedeti diferenta dupa ce va fi condamnat. Daca nu este prezent, risca puscaria, vad ca nu intelegeti.
Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Foarte important ce a declarat , dacă el călătorea și nu făcea nici o activitate economică , dacă nu au fost victime sau alte distrugeri , părerea mea este ca ar trebui sa ignore citațiile .

El ca om nu a făcut nimic pentru care sa fie condamnat .

Studiați legea , eu personal nu a-și fi speriat pentru niște citații . Nu i poate condamna nimeni in lipsa , se încalcă drepturile omului .

Menționez ! Este doar o părere .

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal marcusel marcusel Buna ziua. Am o cunostiinta ce se afla in executarea pedepsei in cadrul penitenciarului, pedeapsa de executat este de 3 ani, inceperea pedepsei a fost facuta ... (vezi toată discuția)
Caz penal. ce riscă inculpatul care nu s-a prezentat de trei ori în instanță pentru că nu are bani pentru asistență juridică? Giulya13 Giulya13 Fratele meu are un proces caz penal si nu sa prezentat de 3 ori pentru ca nu are avocat nu poate plati avocat azi are proces iar si nu se poate prezenta. Se ... (vezi toată discuția)
Pot sa ajung in inchisoare din cauza unui accident de circulatie? alex1778 alex1778 in anul 2004 am avut un accident rutier cu vatamare corporala in urma careia persoana a decedat dupa o luna de zile petrecute in spital si suferind anumite ... (vezi toată discuția)