avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Vanzari bunuri materiale ce provin din donatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Vanzari bunuri materiale ce provin din donatii

As vrea sa stiu daca o Fundatie poate valorifica anumite obiecte sau produse primite prin donatie, iar banii obtinuti sa se foloseasca in cadrul Organizatiei pentru rezolvarea unor probleme importante. Daca da, care este procedfura legala?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 14 Septembrie 2009
Daca prin contractul de donatie este stipulata interdictia de vanzare, atunci nu se pot vinde acele bunuri.
Vanzarea - cumpararea se face prin incheierea unui contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica ong mariuss15 mariuss15 Buna ziua! Conform OG nr.26/2000, art. 48 un ONG poate avea activitate economica directa. As vrea sa stiu daca fundatia primeste donatii produse alimentare ... (vezi toată discuția)
Cum pot cumpăra un apartament de la tata, astfel încât soțul meu să nu aibă niciun drept asupra lui în caz de divorț? Camelia R Camelia R Buna ziua, exista vreo posibilitate sa fac contract de vanzare cumparare pt un apartament, proprietar este tatal meu si eu vreau sa-l trec pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Vinderea unei masini care apartine asociatiei rviorel23 rviorel23 Buna ziua si va multumesc anticipat pentru ajutor. Care este procedura vinderii unei masini al carei proprietar este o asociatie ? Masina a fost achizitionata ... (vezi toată discuția)