avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Chemare din CCIC pt. verificare gestionara mijloace ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Chemare din CCIC pt. verificare gestionara mijloace fixe si obiecte inventar

Buna seara!
Lucrez intr-o institutie publica si am, printre alte responsabilitati, si gestiune. In prezent ma aflu in concediul de crestere si ingrijire a copilului, prin urmare, conform legii, CIM este suspendat. Mi-a fost adresata telefonic solicitarea, din partea conducerii, de a veni personal la serviciu sau de a delega pe cineva (!) in vederea verificarii anuale a gestiunii mele (mijloace fixe si obiecte de inventar). Mentionez ca lucrez singura, iar sediul unde imi desfasor activitatea este in exclusiva mea responsabilitate. Intrebarea mea este daca sa dau curs acestei solicitari, prezentandu-ma, evident, personal pentru verificarea gestionara, in conditiile in care figurez cu CIM suspendat. Semnarea de catre mine a actelor aferente verificarii gestionare este legala? Imi poate atrage aceasta semnatura eventuale consecinte de incalcare a legii? Justificarea, verbala, a conducerii este ca figurez cu inventarul neefectuat anul trecut (cand eram tot in CCIC) si ca este necesar sa fie incheiate verificarile gestionare in intreaga institutie. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt singurul biolog din institutie si duc prin cumul ... Constantin-Corneliu Constantin-Corneliu Buna ziua! sunt singurul biolog din institutie si duc prin cumul si functia de gestionar. Practic reantregesc stocurile de reactivi , primesc si receptionez ... (vezi toată discuția)
Gestionar in concediu medical savumarin savumarin Bună ziua si La multi ani de Ziua Muncii. Tocmai pentru că e zi liberă folosesc prilejul să pun și eu o întrebare. Dacă gestionarul nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Gestiune institutii publice huti huti Buna ziua,am si eu o nelamurire, daca la o Institutie publica se desfasoara un Proiect, mijloacele fixe si obiectele de inventar achizitionate pe acel proiect ... (vezi toată discuția)