Buna ziua! sunt singurul biolog din institutie si duc prin cumul si functia de gestionar. Practic reantregesc stocurile de reactivi , primesc si receptionez marfa (reactivii) , o distribui catre biolog (catre mine ) pentru a lucra probele, si mai nou dupa ce tin aceasta gestiune cantitativ numeric mai vor sa tin si evidenta preturilor de achizitie (cantitativ valoric) adica daca din 10 reactivi am consumat 5 am mai ramas cu 5 trebuie sa calculez si valoarea cu care am ramas in gestiune(per chituri, per baxuri ,per bucati, per mililitri). Este o munca de migala care imi ia mult timp si nu imi ramane timp suficient pentru prelucrarea probelor. Intrebarea mea este daca activitatile care le desfasor sunt incompatibile si daca nu ce ma sfatuiti sa fac. Mentionez ca sunt responsabil si cu asigurarea calitatii, cu documentatia pentru acreditarea si reacreditarea laboratorului, responsabil cu calitatea mediului, intocmesc planul anual de audit si efectuez audituri, evaluator de riscuri, tin evidenta si magazia pentru consumabile IT papetarie, curatenie, gestionez si obiectele de inventar si mijloacele fixe, particip la toate inventarierile , responsabil managementul calitatii, tin evidenta etalonarilor , mentenanta ,defectiunile si reparatiile aparatelor, responsabil SSM, AÎi, etc. Multumesc anticipat!