avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Buna ziua! Am si eu o intrebare : sunt consilier personal al primarului si vroiam sa stiu daca beneficiez de acea marire a salariului cu 20%.Sunt angajat din 1 februarie 2017 si astazi am luat salariul nemarit, spunandu-mi ca eu nu beneficiez de acea marire, pentru ca sunt angajat de putin timp. Ajutati-ma si pe mine in acest sens. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 8 Martie 2017
Majorarea de 20% se aplica la salariul lunii ianuarie 2017 ... prin urmare, dvs fiind angajat din 01.02.2017 nu vi se aplica majorarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu nicolu nicolu Buna ziua! Sunt inspector in cadrul unei primarii si am avut salariul brut de 1377 lei. Dupa majorarea salariilor cu 20% conform ordonantei de guvern am ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier principal andreidorin andreidorin va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent ... (vezi toată discuția)
Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)