avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de PROPRIETATE

Buna ziua,
ma intereseaza cum pot obtine TITLU DE PROPRIETATE, care ar fi pasi, pe casa bunici care a fost cumparata prin anul 1928

multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:05, 9 Martie 2017
in primul rand trebuie sa stiti cine este proprietarul tabular pe aceasta casa apoi se va sti care sunt pasii de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. ambii parinti sunt decedati. au detinut casa si teren ... Miron Carmen Valeris Miron Carmen Valeris Buna seara. Ambii parinti sunt decedati. Au detinut casa si teren agricol, pentru care au obtinut titlu de proprietate. Dupa moartea tatalui am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Pamant bunici r3lutzu r3lutzu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Bunici mei sa hotarat sa imparta pamantul detinut fiilor(respectiv mama mea).La rand mama mea a hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire,fara titlu de proprietate laurasicoe laurasicoe Buna ziua,am si eu o problema la care nu reusesc sa- i dau de capat.In 1991 bunica mea a depus la primarie actele pentru obtinerea titlului de proprietate ... (vezi toată discuția)