Buna seara. Ambii parinti sunt decedati. Au detinut casa si teren agricol, pentru care au obtinut titlu de proprietate. Dupa moartea tatalui am dezbatut succesiune, mostenitori fiind mama , eu si fratele meu renuntand la partea noastra in favoarea mamei. Mentionez, ca in timpul vietii parintii au facut un Testament notarial, in care s-a mentionat ca intreaga avere, casa si terenul agricol ii revine sotului supravietuitor. In acest context am putut s-a renuntam, eu si fratele in favoarea mamei. In timpul vietii mama mi-a facut Contract vanzare-cumparare, cu uzufruct viager, cu intretinere si obligatia de a o inmormanta. Pe baza acestui act si a Titlului de proprietate vreu sa intabul casa si terenul, doar ca dupa expertiza totpografica terenul cu casa si cel agricol , in Cartea funciara apar vechii proprietari tabulari, in numar de trei. Am consultat avocati, care m-au sfatuit sa deschid proces de radiere a vechilor proprietari, care sunt decedati, Cartea Funciara fiind din 1928. Intrebarea mea este cum pot radia acesti vechi proprietari. Mentionez ca , parintii au construit casa in 1958 si au folosit terenul agricol, pentru care au platit impozit. Va multumesc.
De ce art 700 c civ ?
molul
tata +mama -7 copii din singura casatorie Bunuri comune casa -teren fara vreun act de proprietate sau autorizatie de constrc in 1984 tata moare fara sa i se ... (vezi toată discuția)