avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,am o intrebare la dumneavoastra,suntem trei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,am o intrebare la dumneavoastra,suntem trei frati ...

Buna ziua ,am o intrebare la dumneavoastra,suntem trei frati eu si un frate ,fratele mijlociu a decedat acum doi ani,mama mea este decedata impreuna cu doi frati la fel decedati,pe timpul vietii unul din frati ia chemat in instanta sa de a semnatura in favoarea lui la casa si terenurile aferente ramase dupa moartea partintilor (bunicilor nostri) .Unghiu a dat semnatura pentru fratele lui dar mama mea a fost internata in spital si nu a putut sa dea semnatura. Ce am inteles ca ,Sotia unghiului a ramas buna stapana in casa parintilor nostri si a bunicilor nostri ,fara sa stiim cum sau putut face actele fara semnatura mamei mele ?Puteti sa imi spuneti cum sa putut proceda ca si unchiul meu si sotia dansuli sa beneficieze de acte pe casa si tetenuri fara semnatura mamei mele ?Tin sa precizez ca mama pe timpul vietii ridica o suma de bani pe teren dat in asociatie ,pot sa va spun ca nu stiu cum a putut sa mai ia bani mama mea pe teren daca actele sau facut pe numele unchiului ,de cand a murit mama nu am mai fost anuntati sa mai ridicam acei bani .Astept raspunsul dumneavoastra.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
Mari195, utilizator

Alte discuții în legătură

Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa parinteasca david08 david08 Buna ziua, Povestea este in felul urmator, bunicul meu a murit in anul 2002, iar unchiul meu impreuna cu sotia lui s-au mutat in casa parinteasca unde inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in ... Mari195 Mari195 Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in anul 2014 ,in urma cu 5 ani era foarte bolnava si nu a putut sa se prezinte la succesiunea ... (vezi toată discuția)