avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenzi neplatite, munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Executare silită

amenzi neplatite, munca in folosul comunitatii

buna seara, am cateva nelamuri constand in:
-in perioada 2009-2016 am acumulat niste amenzi de circulatie pe care nu le-am platit. anul acesta am primit de la primaria de care apartin un dosar care continea copii dupa toate procesele verbale emise intre 2009-2016 plus o foaie pe care scria ca am fost dat in judecata si a presta ore de munca in folosul comunitatii. am cautat pe portalul de la ministrul justitiei, am gasit dosarul meu care are termen pe 15.03.17.
intrebarile mele sunt:-trebuie sa ma prezint la tribunal la data respectiva sau nu?
-pot face o intelegere amiabila cu judecatorul sa le achit o
suma stabilita lunar?
-daca nu prestez orele de munca ce se poate intampla?
multumesc!

Alte discuții în legătură

- am un proces verbal de contraventie din 2003, si in 2023 (dupa ... jhonybear jhonybear - am un proces verbal de contraventie din 2003, si in 2023 (dupa 20 de ani) primesc hotarare de transformare in zile de munca in folosul comunitatii, mai pot ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarirea penala paulalex paulalex Buna ziua! Am facut o \'boacana\' in vara lui 2017 cand am fost prins cu 2 tigari rulate ce contineau canabis. Dupa muuult timp am fost instiintat de dosarul ... (vezi toată discuția)