avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier curat.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier curat.

Buna seara,

Intrebarea mea este simpla, daca am o condamnare cu suspendare de 3 ani fara termen de incercare, cand va fi cazierul curat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lunamia , utilizator 21:56, 8 Martie 2017
Raspunsul e simplu, nu exista asa ceva.
Scrieti aici ce scrie in dispozitivul hotararii ca sa lamurim.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Seara buna,

Deci am primit cu suspendare, 3 ani si voiam sa stiu daca cazierul meu va mai fi vreodata curat, intreb acest lucru pentru o emigrare in care mi se cere cazier.

multumesc
Daca cuantumul pedepsei aplicate este de 3 ani si discutam de suspendarea conditionata a executarii pedepsei(art. 81 c.p.-1969), termenul de incercare este de 5 ani.
Intervine reabilitarea de drept daca nu ati săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei.
Mutumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare leona777 leona777 as vrea sa stiu si eu cand pot sa introduc o cerere de reabilitare, daca am fost condamnat in anul 2012 la 2 ani cu suspendare conditionata pe perioada de 4 ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cond. a executarii pedepsei- reabilitare de drept pintenarug pintenarug Buna ziua Am urmatoarea sentinta definitiva, data in 18.12.2012: Solutie: Condamnă pe inculpatul P G, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Boace-Badita Boace-Badita Dupa cat timp cazierul apare curat?Sunt 14 luni inchisoare cu suspendare...in data de 26/03/2013. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)