avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna dimineata! Din somaj am intrat in crestere si ingrijire copil si am optat pt 2 ani .Am gasit sa ma angajez part-time cu 1 ora. Mai primesc stimulentul de insertie si tot aceeasi suma daca ma angajez inainte de a face 1 an si 10 luni? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ruse25 , utilizator 11:40, 10 Martie 2017
In speta, veti primi stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului, chiar daca va angajati cu c.i.m. cu timp partial.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie moni89 moni89 Buna dimineata, am si eu nevoie de cateva lamuriri va rog. Sunt in concediu crestere copil, va trebui sa imi reiau activitatea in luna iulie a.c pentru a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Ruse25 Ruse25 Daca din somaj am intrat in crestete si ingrijire copil si am optat pt 2 ani , beneficiez de stimulentul de insertie daca ma angajez cu 2 ore? Si cu cat timp ... (vezi toată discuția)
Asistent personal si stimulent insertie alinacaragea alinacaragea Sunt insarcinata si am CIM ca asistent personal pe termen nedeterminat. Daca dupa nastere optez pentru continuarea seviciului, si se intampla ceva cu persoana ... (vezi toată discuția)