avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere cu valoare redusa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere cu valoare redusa

Buna ziua,
Am depus o cerere cu valoare redusa la judecatorie si am facut plata acesteia in contul trezoreriei pe care l-am gasit pe site-ul anaf. Am atasat acel op la dosarul respectiv, doar ca dupa vreo cateva zile mi s-au intors banii inapoi. Ce fac in acest punct? astept raspuns de la judecatorie sau mai platesc inca o data? Unde se plateste daca nu prin op, ca nu gasesc pe nicaieri informatia asta?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nelamuriri despre angajatii unei asociatii de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Urmeaza sa fiu administrator cu Contract Individual de Munca al unei asociatii de proprietari. Sunt inregistrata in Revisal, ANAF. 1.Ce formulare trebuie ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru judecatoria sector 4 doru6 doru6 Am o nelamurire cu privire la plata taxei judiciare de timbru. Pe site-ul judecatorie apare ca : Taxele judiciare de timbru se virează pe bază de ordin de ... (vezi toată discuția)