avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar la politia rutier de 4 ani si 2 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar la politia rutier de 4 ani si 2 luni

Buna ziua, am un dosar pt conducere fara permis la politia rutiera. Inca nu a ajuns la procuror sau in vre-o instanta nefiind probe. De curand am primt o citatie sa ma prezint la politie pt declaratii dupa 4 ani si 2 luni. Fapta pt canducere cu permisul suspendat se pedepseste cu maxim 5 ani. La mine au trecut 4 ani si 2 luni de cand exista aceasta acuzatie. Daca in urmatoarele 10 luni (5 ani de la fapta) nu primesc o condamnare definitiva, beneficiez de prescriptia faptei?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2017
green777, utilizator

Alte discuții în legătură

Lamurire va rog. Carolia Carolia Intrebarea este, fiind oprit in trafic, conducand fara permis, nu i s-a facut echilotestul, a fost dus la sectie unde a dat o declaratie doar pe jumate, dupa ... (vezi toată discuția)
Permis auto anulat, prescriere faptă aaa111222 aaa111222 Buna seara. In urma cu 4 ani si 11 luni am fost prins de un echipaj al politiei rutiere conducând, avand permisul anulat. Am fost chemat sa dau o declaratie, ... (vezi toată discuția)
Am refuzat sa suflu in etilotest ionut1988 ionut1988 buna ziua am si eu urmatoare intrebare eram cu masina mea persoanala si ma plimbam prin cartier pe la mine si deodata mam trezit cu masina de la politie in ... (vezi toată discuția)