avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drept la somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drept la somaj

buna ziua....va deranjez pt o informatie
as vrea sa stiu daca o persoana ce a lucrat 2 ani ca asistent personal cu un salar de 600lei brut, are dreptul la somaj. Daca da, pe ce perioada si suma.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marioara Maftei , utilizator 18:47, 7 Octombrie 2009
iuliancico a scris:

buna ziua....va deranjez pt o informatie
as vrea sa stiu daca o persoana ce a lucrat 2 ani ca asistent personal cu un salar de 600lei brut, are dreptul la somaj. Daca da, pe ce perioada si suma.
Va multumesc
9 luni, 450 lei.....cred eu :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fiica mea este asistent personal al tatălui său, ... Zelinschi Manuela Zelinschi Manuela Bună ziua! Fiica mea este asistent personal al tatălui său, care are grad de handicap accentuat, dializat, in faza terminală! Dacă tatăl ei va deceda, ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca geanina_Prv geanina_Prv In cazul asistentului personal incadrat cu CIM pe perioada nedeterminata, la decesul persoanei cu handicap CIM al acestuia inceteaza de drept conf. art.39 ... (vezi toată discuția)
Somaj neaguvasile neaguvasile As dori sa stiu daca dupa decesul persoanei cu handicap pe care o am in ingrijire si pentru care sunt remunerata de primarie voi beneficia de plata somajului ... (vezi toată discuția)