avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchiriere locuinta

Buna ziua,

Am fost solicitat sa inchiriez o locuinta unei persoane cetatean strain, care este posibil sa fie anchetat in arest la domiciliu.
Concret, ar trebui incheiat un act azi la notar si, dupa sentinta de maine, daca va primi arest la domiciliu, sa locuiasca in contiuare.
Exista vreun risc, vreo problema legislativa, etc.?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului in caz de divort Aaaa22 Aaaa22 Suntem o familie cu un copil de 4 ani, nu ne mai intelegem si vrem sa divortam de comun acord. Noi locuim in apartamentul parintilor sotului, dupa divort sotia ... (vezi toată discuția)
Divort, custodia copilului recunoscut de tata in afara casatoriei Otilyvio Otilyvio Buna Ziua! am o intrebare. O situatie: copilul in virsta de 1an si 3 luni, cetatean strain, a fost recunoscut de tatal sau biologic, cetatean al Romaniei. In ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu persoana varstnica tarabostes tarabostes Va rog sa ma lamuriti in privinta incheierii unui contract de intretinere intre o persoana varstnica si nepotul de frate al acesteia. Intretinerea se ... (vezi toată discuția)