avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de ajutor - viza membru de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de ajutor - viza membru de familie

Sunt casatorita cu un algerian, am certificatu de casatorie romanesc, ce trebuie sa fac ca sal aduc in Romania?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:06, 11 Martie 2017
Sa-i trimiteti o invitatie avizată de Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, prezentată în original la momentul depunerii unei cereri de viză de scurtă şedere.
[ link extern ]
[ link extern ] #

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Viza in romania serady serady Buna ziua, As dorii sa stiu cum pot sa obtin o viza in Romania pentru un termen de 3 luni pentru o persoana rezidenta in China! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)