avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru mediu

Buna seara, am o intrebare, am castigat in instanta timbrul de mediu, am depus la finante o cerere insotita de hotararea tribunalului respectiv sentinta curtii de apel pentru recuperarea banilor; cei de la finante mi-au trimis o decizie prin care imi comunica ca nu au procedura de restituire intrucat cu data de 01.02.2017 a fost abrogata ordonanta de urgenta privind timbrul de mediu si sa astept pana au procedura, eventual sa contest decizia lor in termen de 45 de zile.Ce pot sa fac in acest caz? M-am gandit sa fac o executare silita; cum, adica ei dau o decizie (peste hotararea unei instante) si eu acum sa o contest, pai nu ajunge ca am castigat in instanta? in ce lume traim. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ancanicoleta22@yahoo.it , utilizator 18:44, 13 Martie 2017
Mergeti la un executor judecatoresc si demarati executarea silita
multumesc. deci nu trebuie sa contest decizia lor?
Buna seara!Exact aceeasi problema am si eu!Spuneti-mi si mie cum sa procedez..Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)
Proces castigat, documente depuse in privinta returnarii banilor!!! mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, In cursul anului 2013 am achizitionat o masina la care am achitat taxa de mediu(asa cred ca se numea in acea perioada). Anul trecut am deschis o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)