avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea unui proces civil de catre reclamant
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea unui proces civil de catre reclamant

Buna seara ,am un proces civil pe rol, am calitatea de reclamant as dori sa ma ajutati sa stiu daca pot solicita istantei suspendarea judecarii acestui proces ,pentru o perioada de timp limitat ,in baza caror art.din NCPC ,va multumesc anticipat cu consideratie .
Cel mai recent răspuns: Lixu , utilizator 20:49, 13 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu puteți solicita suspendarea decât dacă va încadrați pe dispozițiile legale.
Dacă pârâtul nu vine la termen puteți sa nu va prezentați.
În mod normal ar trebui sa se suspende conform legii.
Șansele de suspendare ar fi de 99,9%.
Motivul cererii de suspendare a procesului este o problema de sanatate al unui membru al familiei ,pot dovedi cu acte acest fapt ,multumesc mult
Nu este motiv de suspendare.
Legea va recunoaste dreptul de a fi reprezentat de avocat.

Cel mult un motiv de amanare ar putea sa fie daca este bolnava o persoana si nu va puteti prezenta.

Pe ce anume va judecati?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daune morale

Alte discuții în legătură

Daune morale Lixu Lixu Buna seara ,am un proces civil in care solicit angajatorului si celor vinovatii care au semnat abuziv decizia de concediere (sant 4 paratii )despagubirii ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la primul termen de judecta! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Doresc sa stiu ce-i de facut in situatia in care nu ma pot prezenta la primul termen de judecata,in calitate de parat.Multumesc! (vezi toată discuția)
Recurs la iccj cracanatu cracanatu Buna ziua Am o intrebare :-se poate face recurs la ICCJ daca intr-un proces civil dupa fond in apel la Curtea de Apel decizia este 2 la 1--un judecator face ... (vezi toată discuția)