avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neprezentarea la primul termen de judecta!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neprezentarea la primul termen de judecta!

Buna ziua!Doresc sa stiu ce-i de facut in situatia in care nu ma pot prezenta la primul termen de judecata,in calitate de parat.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:43, 25 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Da,insa doream sa fiu prezent!stiu ca,conteaza.Cum ma justific?trebuie sa trimit ceva la judecatorie?Cred ca nu se poate fixa alt termen!?
Trimiteti un mandatar.
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti solicita in scirs amanarea judecatii ptr.lipsa de aparare conf.art.222 NCPC(1),atentie, se acorda numai in mod exceptional si de principiu o singura data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare apel RG33 RG33 Buna ziua Intr-un proces apel (litigii de munca) apelantul, la primul termen (in luna a 6-a) a solicitat ''lipsa aparare''... si implicit un nou termen. ... ... (vezi toată discuția)
Urgent ! contestatie la executare dorumihalache dorumihalache Am depus personal Contestatia. In partea administrativa am depasit termenul de introducere a Cererii de facilitare a platii taxelor judiciare si s-a fixat ... (vezi toată discuția)
Rog urgent un raspuns, am termen in dosar maine vioricaiulia vioricaiulia buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pot dupa noul cod sa cer un nou termen pentru lipsa de aparare ?(avocata care mi-a promis ca ma reprezinta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)