avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent ! Contestatie la Executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent ! Contestatie la Executare

Am depus personal Contestatia. In partea administrativa am depasit termenul de introducere a Cererii de facilitare a platii taxelor judiciare si s-a fixat prima zi de infatisare pe 31 oct. Taxele se ridica la peste 1.000 lei si sunt prohibitive pentru moment. INTREBARE: As dori sa obtin o amanare a primei zi ( Prima zi sa nu aiba loc pe 31). Cum sa procedez ? Pot solicita suspendarea procesului sau doar am posibilitatea obtinerii unei amanari ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:38, 24 Octombrie 2016
Puteti obtine o singura data amanarea, ptr.lipsa de aparare,numai in mod exceptional si ptr.motive temeinice(art.222 NCPC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare apel RG33 RG33 Buna ziua Intr-un proces apel (litigii de munca) apelantul, la primul termen (in luna a 6-a) a solicitat ''lipsa aparare''... si implicit un nou termen. ... ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)