avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent ! Contestatie la Executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent ! Contestatie la Executare

Am depus personal Contestatia. In partea administrativa am depasit termenul de introducere a Cererii de facilitare a platii taxelor judiciare si s-a fixat prima zi de infatisare pe 31 oct. Taxele se ridica la peste 1.000 lei si sunt prohibitive pentru moment. INTREBARE: As dori sa obtin o amanare a primei zi ( Prima zi sa nu aiba loc pe 31). Cum sa procedez ? Pot solicita suspendarea procesului sau doar am posibilitatea obtinerii unei amanari ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:38, 24 Octombrie 2016
Puteti obtine o singura data amanarea, ptr.lipsa de aparare,numai in mod exceptional si ptr.motive temeinice(art.222 NCPC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare apel RG33 RG33 Buna ziua Intr-un proces apel (litigii de munca) apelantul, la primul termen (in luna a 6-a) a solicitat ''lipsa aparare''... si implicit un nou termen. ... ... (vezi toată discuția)
Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)