Buna seara ,am un proces civil in care solicit angajatorului si celor vinovatii care au semnat abuziv decizia de concediere (sant 4 paratii )despagubirii materiale si morale ,procesul este la al-4 termen ,eu in calitate de reclamant am depus precizari scrise in care am solicitat istantei sa tina cont ca doi dintre paratii nu ma cunosteau efectiv si nu ei m-au propus pentru concediere .doresc sa stiu daca acest fapt modica intr-un fel cererea de chemare in judecata con.art.204 NCPC ,subliniez in aceste precizari doar am spus ca acesti doi parati nu ma cunosteau,nu am cerut modificarea sumei sau alceva ,am solicitat istantei sa tin cont de acest fapt ,va multumesc anticipat cu respect si consideratie!!!!!!
Buna ziua ,am o nelamurire ,am aratat mai sus am un proces civil pe rol pe daune morale cu 4 paratii ,precizez faptul am cerut in chemare in judecata raspunderea paratilor in solidar ,as dori sa stiu daca imi retreg acuzatiile impotriva unuia dintre paratii ,ce se intampla cade tot pierd procesul ,sau procesul (judecata)continua cu cei 3 paratii ,va multumesc anticipat cu respect
Judecarea in lipsa
ciorditu
Am cerut judecarea in lipsa a procesului civil din motive de sanatate si financiare;
in schimb, am expediat la instanta si pentru parat, dovezile cu acte si ... (vezi toată discuția)