avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in cat timp se prescrie un credit
Discuție deschisă în Executare silită

in cat timp se prescrie un credit

Buna .am luat un cretit in 2008 si din 2009 nu am mai platit rata.si nu am mai primit instiintare sau altceva.si in data de 01.03.2017 am primit instiintare ca am proprire pe salariu de 1/3 din salariu de la serviciu si contul blocat.se poate sa imi si puna si proprie si cont blocat.am inteles ca timp de 4 anii daca nu ai platit rata sau nu esti insiintat se prescrie?va multumesc,(eu ori cum nu am bunuri si nimic pe numele meu.)
Cel mai recent răspuns: lise , utilizator 23:39, 9 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)
Poprire credit neachitat lavinia_radu lavinia_radu Buna ziua.Am avut un credit luat în august 2009 unde codebitor a fost sora mea.Nu am mai putut achita ratele și acum mi a ajuns instiintare privind poprire ... (vezi toată discuția)
Prescriere dosar banca florinnichita florinnichita Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: In 2006 am facut un imprumut la banca de 5400 Euro. Dupa doar un an am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)