avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de apel

Buna ziua.
Este considerata in termen cererea de apel depusa in data de 4 martie(sambata) daca hotararea a fost pronuntata ( si luat la cunostinta) in data de 21 februarie? Cererea a fost trimisa prin posta si primuta in data de 7 martie. Din caclulele mele, ar fi in termen, dar ce ma ingrijoreaza este faptul ca pe portalul justitiei nu apara la cai de atac, in ciuda faptului ca ultima actualizare este data de 8 martie. Cererea altui inculpat apare la cai da atac, dar a fost declarata mai devreme. Am motive de ingrijorare? Ar trebui sa sun la registratura?

Alte discuții în legătură

Cererea de apel Florin0684 Florin0684 Buna ziua. Este considerata in termen cererea de apel depusa in data de 4 martie(sambata) daca hotararea a fost pronuntata ( si luat la cunostinta) in data ... (vezi toată discuția)
Ce semnifica "data ultimei modificari" in ecris? badila steluta badila steluta bunaseara! as dori sa stiu ce reprezinta in portalul justitiei data ultimei modificari m-ar interesa daca asta ar insemna ca s-a depus vreun inscris pe care ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca neprimita Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu Cerere urgentare redactare hotarare judecatoreasca Cerere scrisa la calculator sau de mana sa fie ? Modelul acesta de cerere este bun? Daca pe site al ... (vezi toată discuția)