avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plafonare CAS si CASS, da sau nu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plafonare CAS si CASS, da sau nu?

Buna ziua
A aparut ieri noua versiune a D112, care plafoneaza contributia angajatului la CAS la 5 salarii medii brute, conform OUG 3/2017.
Stiu ca de la 01 februarie nu se mai plafoneaza contributiile angajat/angajator la CAS si CASS aferente veniturilor din salarii.
Am inteles gresit eu OUG 3/2017, sau asteptam inca o versiune D112?
Va rog, o opinie.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Rezumat contributii salariale 2011 crisadi crisadi va rog sa ma corectati daca gresesc: [b]CONTRIBUTII ANGAJAT[/b]: 1. SOMAJ: (Venit realizat + cm unitate)*0.5 % 2. CAS: ( Venit realizat + baza calcul CAs ... (vezi toată discuția)
Cass pentru veniturile din salarii plafonata - ce inseamna ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog frumos sa imi explicati ce inseamna ca: - CASS pentru veniturile din salarii este plafonata la valoarea corespunzatoare a de 5 ori ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)