avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie alt loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie alt loc de munca

Am urmatoarea situatie: sunt in concediu postnatal la un loc de munca, din data de 15.03 incep munca intr-un alt loc de munca, iar la cel anterior suspend activitatea, unde eram in concediu. Mentionez ca am nascut pe 5.01.2017 fara concediu prenatal, deci am mai putin de 126 de zile luate din concediul de maternitate. Cand incep la noul job, vreau sa aplic pentru stimulentul de insertie. Trebuie sa aduc acte doveditoare si de la primul job sau doar de la cel la care voi incepe contractul cu data de 15.03.2017?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:51, 10 Martie 2017
In dulcele stil clasic, va vor cere adeverinta de la locul de munca actual + adeverinta de la vechiul loc de munca prin care sa dovediti ca ati inregistrat venituri in ultimele 12 luni anterior nasterii copilului, practic sa dovediti ca ati avea dreptul la indemnizatie. Din aceeasi adeverinta va reiesi data la care ati intrat in concediu de sarcina si lauzie cod 08 (pre si pot natal cum il stie toata lumea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil raulovidiu raulovidiu daca nu am avut 12 luni lucrate la locul de munca in momentul nasteri copilului acum dupa ce am facut 12 luni mai pot beneficia in continuare de acea insertie ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal + concediu lauzie Minodora_Vlad Minodora_Vlad Buna seara...sunt insarcinata si data probabila a nasterii este pe 21 martie si as vrea sa intru de acum in concediu prenatal...ma intereseaza sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie juganaru75 juganaru75 Am sotia insarcinata in 5 luni dar nu lucreaza. Eu lucrez dar avand in vedere salarariul mic de 620 ron si un alt copil in intretinere nu as vrea sa intru in ... (vezi toată discuția)