avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Diminuare valoare contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Diminuare valoare contract

Buna seara.
Este posibil ca beneficiarul unei lucrari sa micsoreze valoarea unui contract fara acordul executantului?
Motivele invocate de acesta sunt nerspectarea proiectului si anume pe proiect era prevazut un perete rigips pe structura de 7.5 cm iar structura furnizata de beneficiar a fost de 10 cm la care sa mai adaugat rigipsul pe 2 parti 2.5 cm plus faianta 1cm.ca urmare a surplusului mobilierul comandat de el nu a nai incaput in spatiul ramas necesitand modificari.acum beneficiarul vrea ca eu sa suport contravaloarea modificarii mobilierului.este normal sa diminueze valoarea lucrarilor pe acest motiv in cazul in care el a asigurat materialele?
Daca pe contract este prevazuta o receptie la finalul lucrarilor este normal ca societatea respectiva sa-si desfasoare activitatea in spatiul renovat fara a face o receptie in prealabil?
Multumesc anticipat binevoitorilor care ma pot ajuta cu un sfat

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Mansardare podul unei case sebannu sebannu Buna ziua, sunt destul de nou pe acest forum si as avea nevoie de putin ajutor pentru mansardarea unei case,(in privinta documentelor). Ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)