avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sistemul privat de oncologie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sistemul privat de oncologie

Se deosebeste sistemul privat de oncologie fata de cel normal... consultatiile si tratamentul sumt platite in acest caz sau pacientul are unele facilitati?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație legata de depășirea concediului medical fara avizarea comisiei de expertiza a muncii. Sunt ... (vezi toată discuția)
Intreruperea tratamentului din culpa medicului rasvi rasvi ce pot face in cazul in care sa intrerupt medicatia din vina medicului oncolog.medicul oncolog a gresit,mia intrerupt medicamentul de care aveam nevoe, dintro ... (vezi toată discuția)
Care lege permite unui angajat să rămână în cm 45 zile alătur ... sorinelo sorinelo Care lege permite unui angajat să rămână în CM 45 zile alătur de o persoană din familie,cazul meu oncologie (vezi toată discuția)