avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina inmatriculata in romania apoi in germania si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina inmatriculata in romania apoi in germania si apoi iar in tara.

Buna dimineata si va salut respectos. Situatia este aceasta : Am adus o masina an fabricatie 2005 in tara anul trecut pentru familia noastra pe care o rulam acum inmatriculata definitiv cu taxa platita (aprox 800 euro) in 2016. Intr-o luna voi incepe munca in Germania iar dupa 6 luni maxim va trebui s-o reinscriem iar acolo ptr a putea circula cu ea . Ma intereseaza ce se va intampla cand ne vom reintoarce in tara . In eventualitatea ca statul roman va reintroduce o taxa sau o alta forma de taxare ptr prima inmatriculare vom fi iar obligati la plata acesteia cata vreme masina a fost deja inmatriculata in tara ptr prima data anul trecut . Sincer nu ne grabim sa recuperam taxa in instanta cata vreme nu s-a hotarat sub ce forma fa fi aceasta transformata . Multumesc anticipat ptr eventualele pareri sau sfaturi .

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata ro pe fundatie, taxa poluare masmed masmed Salut! As avea nevoie de o informatie daca puteti sa ma ajutati: urmeaza sa achizitionez o masina an fabricatie 2001, adusa in tara in 2006 si inmatriculata in ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare nutzzu nutzzu Doresc sa cumpar un autoturism ,an fabricatie 2005,leasing in tara 2005-2007,inmatriculat in tara, pe firma in data de 15.01.2007. As dori sa stiu daca l-as ... (vezi toată discuția)
Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)