avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina inmatriculata RO pe fundatie, taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina inmatriculata RO pe fundatie, taxa poluare

Salut! As avea nevoie de o informatie daca puteti sa ma ajutati: urmeaza sa achizitionez o masina an fabricatie 2001, adusa in tara in 2006 si inmatriculata in RO pe fundatie (fundatia este primul si singurul proprietar pe carte). Intrebarea mea este daca platesc taxa pe poluare la inmatricularea pe numele meu ? Unii zic ca atunci cand masina a fost inmatriculata pe fundatie nu a fost platita taxa de prima inmatriculare ptr ca fundatiile sunt scutite de taxe bla bla.... altii zic ca nu se plateste ptr ca masina este deja inmatriculata RO. Cine poate sa ma lamureasca si pe mine ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 15:29, 2 Decembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde aflu daca taxa auto a fost platita ? daniel_84 daniel_84 buna seara, Am achizitionat o masina cu an de fabricatie 2006. Prima inmatriculata in tara (masina fiind import Germania) a fost in luna oct. 2007. De la ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)