avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate confiscata de comunisti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate confiscata de comunisti

Buna ziua
Parintii mei au avut grija de un batran care , dupa deces, le-a lasat mostenire bunurile. Batranul ne-a spus de multe ori ca a avut o casa precum si foarte multe inventii care i-au fost confiscate de comunisti , insa nu exista niciun document in acest sens. Se mai poate face ceva pentru a afla unde era amplasata casa si pentru a o revendica ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Revendicare proprietate onysor18 onysor18 Buna ziua , Am urmatoarea speta : un batran pe care parintii mei l-au ingrijit , a decedat acum aproximativ 8 ani . Bunurile de care s-a stiut au trecut in ... (vezi toată discuția)
Putem obtine un certificat in baza altui certificat? Silvia1945 Silvia1945 Putem obtine un certificat in baza altui certificat? Am o vecină la etajul 7 care a moștenit averea unui bătrân văduv, care nu avea copii; a avut ... (vezi toată discuția)
Transmitere drept de mostenire gradul 5 woe woe Buna ziua, Tatal meu impreuna cu alte doua rude au ramas singurii (in viata) mostenitori de grad 4 si revendicatori ai unor bunuri imobile confiscate in ... (vezi toată discuția)