avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare proprietate

Buna ziua ,

Am urmatoarea speta : un batran pe care parintii mei l-au ingrijit , a decedat acum aproximativ 8 ani . Bunurile de care s-a stiut au trecut in proprietatea parintilor mei , in urma actelor de mostenire . Acum am aflat ca bunicul a detinut candva si o proprietate care i-a fost confiscata de comunisti . Problema este ca nu am gasit niciun act legat de aceasta proprietate . Intrebarile mele sunt :

1. Cum pot afla detalii despre proprietatea care i-a fost confiscata ? Exista o evidenta din care sa reiasa proprietatile pe care le-a detinut de-a-lungul vietii ?

2. In situatia in care aflu informatii despre acea proprietate , se poate solicita o despagubire ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Recunoasterea si obtinerea titlului de mostenitor Mihai_Popescu Mihai_Popescu Tatal meu a decedat in anul 1975 , iar mama lui a decedat in 1979 . Anul acesta am aflat ca bunica noastra detinea 1,19 ha teren arabil , mai pot obtine ... (vezi toată discuția)
Retrocedari ioana_ro75 ioana_ro75 Buna. Ma numesc Ioana si am marea rugaminte daca puteti sa ma ajutati cu niste lamuriri despre retocedari terenuri. Bunicii mei au avut mai multe terenuri care ... (vezi toată discuția)
Fond funciar sile2011 sile2011 buna ziua am si o problema mare. bunicul meu este unic mostenitor dupa bunicul sau. Sau eliberat 2 titluri de proprietate pe numele bunicului bunicului meu ... (vezi toată discuția)