avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

buna ziua
am si o problema mare.
bunicul meu este unic mostenitor dupa bunicul sau.
Sau eliberat 2 titluri de proprietate pe numele bunicului bunicului meu , nu am inteles nici eu si nici bunicul meu de ce pe numele lui mort si nu pe numele lui ?
comisia locala de la o primarie in complicitate cu starea civila, au modificat titlu de proprietate la un titlu de proprietate pe numele unui baiat de var a bunicului bunicului meu, adica nu este ruda de nici un grad atat cu bunicul meu nici cu bunicul bunicului meu.
acesta din urma a declarat ca terenul este a lui mostenit de la parintii sai, numai ca cand sau confiscat bunurile de catre comunistii el avea 17 ani, si in plus parintii lui traiau iar el locuia atunci in alt judet.
am gasit actul cum ca este eronat eliberat pe numele lui.
numai ca aceasta persoana a decedat si sotia lui in complicitate cu Comisiile locale , cu angajatii de la stare civila,le-au eliberat titlurile de proprietate, apoi le-au vandut la alte persoane.
bunicul meu a a vrut ca sa ridice aceste titluri de proprietate , in mai multe randuri, dar i-au zis de la primariile respective ca se mai verifica acte, sa stea acasa.
el nu locuieste in acelasi judet .
intrebarea mare este:
pot sa dau in judecata statul, pentru ca acum terenul este vandut, sotia celui care a ridicat titlurile de proprietate nu are nici un bun si vreau ca sa fiu despagubit.
terenurile erau intravilane si extravilane si valoreaza la ora actuala 24 000 ron.
deci, ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: sile2011 , utilizator 16:11, 15 Ianuarie 2017
Chiar nimeni nu stie cum se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar sile2011 sile2011 buna ziua am si o problema mare. bunicul meu este unic mostenitor dupa bunicul sau. Sau eliberat 2 titluri de proprietate pe numele bunicului bunicului meu ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral după părinți_terenuri Arhanghelfirst Arhanghelfirst Bună ziua! Ambii mei părinți sunt decedați și, în calitate de moștenitor, doresc să fac partaj succesoral după bunicii mei. Frații părinților ... (vezi toată discuția)
Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)