avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata pensie

Buna ziua!
in cazul in care un salariat se afla in concediu medical si are insituita poprire pentru plata pensiei alimentare,aceasta se mai plateste daca se afla in medical?
multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2017
ALBERTO58, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 11 Martie 2017
Indemnizata pentr incapacitate temporara de munca este supusa popririi pentru sume datorate cu titlu de obligatie de intretinere.
multumesc! care este legea care face ref la acet lucru pentru a putea demonstra angajtorului?
art.729 alin.4 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire naxi28 naxi28 am poprire pe salariu in cazul cand sant disponibilizat prin ordonanta si primesc o suma de bani drept compensatie este supusa si aceasta popririi? (vezi toată discuția)
Poprire sume datorate in perioada concediului medical ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Un angajat al firmei noastre se afla in concediu medical si am primit o adresa de infiintare a unor popriri. E corect sa-i efectuam poprirea avand ... (vezi toată discuția)
Poprire AAdriana8 AAdriana8 Avem un salariat care are o porpire si ne-a venit o a doua pentru acelasi salariat. Vroiam sa stiu daca cf art 409 C.proc.civ alin b), putem retine din salariu ... (vezi toată discuția)